Televisie

Anousha te gast bij Tijd voor Max

Anousha Nzume in gesprek bij Tijd voor Max over haar werk als theatermaker en actrice en haar nieuwe boek Hallo Witte Mensen.

Anousha te gast bij DWDD

De ‘Zwarte Piet is racisme’-fotoactie heeft woensdag veel stof doen opwaaien. In De Wereld Draait Door praten Georgina Verbaan en Anousha Nzume erover door. Ook aan tafel PVV’er Thomas van Elst om het ‘pro-Zwarte Pietenkamp’ te vertegenwoordigen.

Anousha te gast bij Pauw in debat met Halbe Zijlstra

Anousha Nzume is veelvuldig in televisieprogramma’s te gast, waarin ze sprak over slavernij en Zwarte Piet. In 2015 maakt ze het programma Uitgesloten, over discriminatie in de maatschappij. In deze aflevering gaat ze in debat met Halbe Zijlstra over Roetvegen Piet.

Anousha te gast bij Pauw met een nieuw couplet voor het Volkslied

Anousha Nzume is programma- en theatermaker en spreekt zich regelmatig uit over racisme en seksisme. In deze aflevering laat ze een nieuw geschreven en ge-update couplet van het Volkslied horen.

Anousha te gast bij Pauw over programma Uitgesloten

Anousha Nzume is programma- en theatermaker en spreekt zich regelmatig uit over racisme en seksisme. In deze aflevering praat ze over de nieuwe vierdelige serie Uitgesloten waarin ze Nederlanders opzoekt die te maken hebben met vooroordelen en discriminatie, bijvoorbeeld op de werkvloer, bij het solliciteren of in het voetbal.

Anousha te gast bij Pauw & Witteman over Zwarte Piet

Anousha Nzume is programma- en theatermaker en spreekt zich regelmatig uit over racisme en seksisme. In deze aflevering legt ze uit waarom de figuur Zwarte Piet racistisch is.

Anousha te gast bij Pauw & Witteman over het bezoek van Poetin

Anousha Nzume is programma- en theatermaker en spreekt zich regelmatig uit over racisme en seksisme. In deze aflevering legt ze uit waarom ze meedeed aan de demonstratie van de LHBQ gemeenschap tegen Poetin.

Anousha te gast bij Pauw & Witteman over humor en racisme

Anousha Nzume is programma- en theatermaker. In deze aflevering gaat ze samen met Zihni Özdil in debat met Thierry Baudet en Dominique Weesie over het verschil tussen humor en racisme.

Anousha te gast bij Pauw & Witteman over seksisme

Het is Ladies Night bij Pauw & Witeman. Vanavond praten we met zes vrouwen over de actualiteit en over vrouwen in de media. Aan tafel minister Edith Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, cabaretier Brigitte Kaandorp, voormalig PvdA-kamerlid Myrthe Hilkens, parlementair verslaggever Wouke van Scherrenburg, schrijfster Heleen van Royen en presentatrice Anousha Nzume. De vraag is waarom maar n op de vier gasten in een programma vrouw is. Worden vrouwen niet gevraagd of willen ze zelf niet?